Kunci Gitar Dan Lirik Lagu D'P@s'4 - Aku Tak Pantas Untukmu [Versi Original]

Kunci Gitar Dan Lirik Lagu D'P@s'4 - Aku Tak Pantas Untukmu [Versi Original]

Kunci Gitar Dan Lirik Lagu D'P@s'4 - Aku Tak Pantas Untukmu [Versi Original]

Kunci gitar D`P@s`4 ini di request oleh Ucok Låñdoñg Çs.
Chord by www.bhelagu.com

Intro : Em C Em

{{{ Cewe }}}

Em - Bm              D
Mengapa kau begitu
                                 Em
Memutuskan cintaku
                                  B
Sedangku masih sayang
                                   Em
Ingin selalu denganmu

Em  - Bm      D
Dosa apa diriku
                              Em
Salah apa sayangku
                            B
Jelaskan kepadaku
                         Em
Apa mau dirimu

Int : Em C Em

{{{ Cowo }}}
Em  -  Bm             D
Bukan aku tak cinta
                                 Em
Juga bukan tak sayang
                             B
Lupakanlah semua
                       Em
Cerita cinta kita

Em  -    Bm             D
Sungguh aku tak bisa
                             Em
Bahagyakan dirimu
                               B
Aku orang tak punya
                            Em
Dirimu orang kaya

Melodi : D Em
                   D Em
                   D Em
                   D Em
                   C D B C D Em

Reff :

{{{ Cewe }}}
D                    Em
Aku akan terima
D                               Em
Apapun yang kau punya
      C       D                      B
Cintaku, tulus apa adanya
         C    -    D             Em
Bagiku kaulah segalanya

{{{ Cowo }}}
D                                    Em
Carilah pengganti untukmu
D                                         Em
Aku tak pantas menerima cintamu
       C     D                    B
Kasih, maafkanlah diriku
            C   -    D                         Em
Yang tak bisa mendampingi dirimu

Melodi : D Em
                   D Em
                   C D B C D Em

Reff End :

{{{ Cewe }}}
D                     Em
Aku akan terima
D                               Em
Apapun yang kau punya
       C      D                     B
Cintaku, tulus apa adanya
        C   -    D              Em
Bagiku kaulah segalanya..........

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat Tigor] - Kimcil Moto Bondo

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat Tigor] - Kimcil Moto Bondo

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat Tigor] - Kimcil Moto Bondo


Em
 Rupamu pancen ayu
G
Ning atimu pabu
D
 Golek lanangan sing sugih
A
 Banjur kuwi tok plorotke

Reff:
  Em
   Rupamu pancen ayu
  G
   Ning atimu pabu
  D
   Golek lanangan sing sugih
  A
   Banjur kuwi tok plorotke
  Em
   Kabeh bondo wes tak ngehi
  G
   Njaluk opo tak turuti
  D
   Opo isih kurang akeh
  A
   Pancen kowe kuwi lonte

[Rapp]
Em
 Yen mbien pas aku kenal karo sliramu
G
 Aku kesem-sem karo esemanmu pas ro aku
D
 Ra bakal tak lalekke esemanmu ro aku
A
 Mergo kowe sing pancen ayu di banding koncomu
Em
 Aku iki seneng kowe nganti ora iso turu
G
 Nganti atiku iku iki dag-dig-dug suarane
   D
Mergo aku kepengenan sliramu tekan mimpiku
A
 Aku iki seneng kowe tapi nduwe liyane

Reff:
  Em
   Rupamu pancen ayu
  G
   Ning atimu pabu
  D
   Golek lanangan sing sugih
  A
   Banjur kuwi tok plorotke
  Em
   Kabeh bondo wes tak ngehi
  G
   Njaluk opo tak turuti
  D
   Opo isih kurang akeh
  A
   Pancen kowe kuwi lonte

[Rapp]
Em
 Tak wanek-wanekne aku omong seneng kowe
G
 Langsung kowe omong nek kowe yo seneng aku
D
  Langsung  awake dewe dadi siji atine
A
 Nanging kabeh kuwi wis ilang dalane
Em
 Kowe mletas lungo sengko atiju iki
G
 Embuh neng ngendi lungamu ninggalke awakku iki
D
 Nanging pie meneh, atiku sumeleh
A
 Yo wes kiwe lungo  aku ymung iso pasrah

==> Kembali ke : Reff

[Rapp]
Em
 Kabeh bondo tak nehi, njaluk opo tak nehi
G
 Nanging koe ra mikir, marai aku kentir
D
 Rupamu pancen ayu, ning atimu asu
A
 Golek lanangan sing sugih mung tok plorotke
Em
 Njaluk opo meneh, po isih kurang akeh
G
 Kabeh wis tak nehi, pancen kowe kui
D
 Ra tau ngerteni sifatmu koyo asu
A
 Atimu koyo lonte kowe kuwi pancen kecu

==> Kembali ke : Reff..x fadeout

Sumber : chordtella.com

Lirik Lagu Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Aku Nyuwun Pangapuro

Lirik Lagu Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Aku Nyuwun Pangapuro

Lirik Lagu Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Aku Nyuwun Pangapuro


Am
gelane atiku
G
ra koyo sing tak roso
Am
mergo kena panggodo
G
aku ninggalke tresno
 F
saiki lagi kroso
 Dm       G
aku..isih ono
         Am
roso tresno..

Am
grimis wengi iki
G
sepi rasane ati
Am
bisaku mung ngelamun
 G
ngelamunke sliramu
F
gelo mung ono gelo aku
Dm           F         E
aku..aku nyuwun pangapuro..

[Rapp I]
Am
 batin loro rasane pas kowe medhot tresnoku
G
 tanpo sebab tanpo sambat kowe niggalke awakku
Am
 opo wis ono wong liyo sing iso nyenengke kowe
G
 njur aku tok tinggalke sak geleme rasane
F
 yo mung iso pasrah senadyan atiku bubrah
Dm
 yo mung iso lungo senadyan atiku loro
F
 cukup aku sik ngrasakke ra perlo ono liyane
E
 sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
E
 tak dungake mulyo urip seneng ro wong liyo

Reff:
          Am
  sak tenane aku loro
        Dm
  loro ati pedot tresno
            E
  tresnamu kang tulus suci
         Am
  tok tinggali..

          Am
  kabeh uwis tak ngapuro
           Dm
  senadyan atiku loro
           E
  sesek ambekan dadaku
           F
  kelingan roso salahmu
        Dm             G
  wes sayangku kabeh uwes
           Am
  tak ngapuro..

[Rapp II]
Am
 opo kowe ora ngerti kowe ki sek tak tresnani
G
 opo uwis lali kowe mbiyen ngucap janji
Am
 kowe janji bakal setyo ngngopo saiki lungo
G
 neng aku kudu lilo lan aku kudu nerimo
F
 jujur jroning ati abot roso tresno iki
Dm
 nanging wong sing tak tresnani saiki uwes mblenjani
F
 gawe aku loro aku yo mung iso ndongo
E
 mugo kowe bakal bali bali neng atiku
E
 urip karo aku nganti rabi ro kowe

Reff:
          Am
  sak tenane aku loro
        Dm
  loro ati pedot tresno
            E
  tresnamu kang tulus suci
         Am
  tok tinggali..

          Am
  kabeh uwis tak ngapuro
           Dm
  senadyan atiku loro
           E
  sesek ambekan dadaku
           F
  kelingan roso salahmu
        Dm             G
  wes sayangku kabeh uwes
           Am
  tak ngapuro..

          Am
  sak tenane aku loro
        Dm
  loro ati pedot tresno
            E
  tresnamu kang tulus suci
         Am
  tok tinggali..

          Am
  kabeh uwis tak ngapuro
           Dm
  senadyan atiku loro
           E
  sesek ambekan dadaku
           F
  kelingan roso salahmu
        Dm             G
  wes sayangku kabeh uwes
           Am
  tak ngapuro..

Outro : Am..

[[ORIGINAL CHORD]]

A#m
gelane atiku
G#
ra koyo sing tak roso
A#m
mergo kena panggodo
G#
aku ninggalke tresno
F#
saiki lagi kroso
D#m        G#
aku..isih ono
        A#m
roso tresno..

A#m
grimis wengi iki
G#
sepi rasane ati
A#m
bisaku mung ngelamun
G#
ngelamunke sliramu
F#
gelo mung ono gelo aku
D#m         F#         F
aku..aku nyuwun pangapuro..

[Rapp I]
A#m
 batin loro rasane pas kowe medhot tresnoku
G#
 tanpo sebab tanpo sambat kowe niggalke awakku
A#m
 opo wis ono wong liyo sing iso nyenengke kowe
G#
 njur aku tok tinggalke sak geleme rasane
F#
 yo mung iso pasrah senadyan atiku bubrah
D#m
 yo mung iso lungo senadyan atiku loro
F#
 cukup aku sik ngrasakke ra perlo ono liyane
F
 sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
F
 tak dungake mulyo urip seneng ro wong liyo

Reff:
          A#m
  sak tenane aku loro
        D#m
  loro ati pedot tresno
            F
  tresnamu kang tulus suci
         A#m
  tok tinggali..

         A#m
  kabeh uwis tak ngapuro
           D#m
  senadyan atiku loro
          F
  sesek ambekan dadaku
           F#
  kelingan roso salahmu
        D#m            G#
  wes sayangku kabeh uwes
           A#m
  tak ngapuro..

[Rapp II]
A#m
 opo kowe ora ngerti kowe ki sek tak tresnani
G#
 opo uwis lali kowe mbiyen ngucap janji
A#m
 kowe janji bakal setyo ngngopo saiki lungo
G#
 neng aku kudu lilo lan aku kudu nerimo
F#
 jujur jroning ati abot roso tresno iki
D#m
 nanging wong sing tak tresnani saiki uwes mblenjani
F#
 gawe aku loro aku yo mung iso ndongo
F
 mugo kowe bakal bali bali neng atiku
F
 urip karo aku nganti rabi ro kowe

Reff:
          A#m
  sak tenane aku loro
        D#m
  loro ati pedot tresno
            F
  tresnamu kang tulus suci
         A#m
  tok tinggali..

         A#m
  kabeh uwis tak ngapuro
           D#m
  senadyan atiku loro
          F
  sesek ambekan dadaku
           F#
  kelingan roso salahmu
        D#m            G#
  wes sayangku kabeh uwes
           A#m
  tak ngapuro..

          A#m
  sak tenane aku loro
        D#m
  loro ati pedot tresno
            F
  tresnamu kang tulus suci
         A#m
  tok tinggali..

         A#m
  kabeh uwis tak ngapuro
           D#m
  senadyan atiku loro
          F
  sesek ambekan dadaku
           F#
  kelingan roso salahmu
        D#m            G#
  wes sayangku kabeh uwes
           A#m
  tak ngapuro..

Outro : A#m..

Sumber : chordtella.com

Lirik Lagu Dan Kunci Gitar Edan Turun - Ratna Antika Monata

Lirik Lagu Dan Kunci Gitar Edan Turun - Ratna Antika Monata

Lirik Lagu Dan Kunci Gitar Edan Turun - Ratna Antika Monata

Kunci Gitar Edan Turun
By : Ratna Antika Monata Live Spesial 2015

Intro : Dm.. 2x
               Dm Am.. 2x
               Dm Am Bb A.. 2x

                               Dm
Langit hang dadi saksi
                            Am
Bumi milu nyekseni
                    Bb
Suci lan putieh, tulus lan ikhlase
                                A
Welas sun nyang riko..

                                  Dm
Paran tah paran maning
                         Am
Hang gawe ati riko
                               Bb
Magih mangu mangu, sing gelem telikas
                           A
Nompo welas isun..

Reff :
                   Dm
Ngelayung biso isun
                          Am
Dung sing biso nduweni
                      C
Biso sun linglung, koyo wong
          Bb  A
Edan turun.....

              Dm
Serange ati isun
                  Am
Serange welas isun
                          C                  Bb
Nemen nyang riko, nyang riko
            Dm
Nyang riko...

Int : Dm Am Bb A
          Dm Am Bb A [suling]

[*]
                               Dm
Langit hang dadi saksi
                           Am
Bumi milu nyekseni
                   Bb
Suci lan putieh, tulus lan ikhlase
                               A
Welas sun nyang riko..

[**]
                                  Dm
Paran tah paran maning
                          Am
Hang gawe ati riko
                              Bb
Magih mangu mangu, sing gelem telikas
                          A
Nompo welas isun..

Reff :
                   Dm
Ngelayung biso isun
                         Am
Dung sing biso nduweni
                      C
Biso sun linglung, koyo wong
          Bb  A
Edan turun.....

               Dm
Serange ati isun
                  Am
Serange welas isun
                         C                  Bb
Nemen nyang riko, nyang riko
             Dm
Nyang riko...

Int : Dm Am Bb A
          Dm Am Bb A [suling]

Balik ke : [*], [**]

Reff :
                    Dm
Ngelayung biso isun
                          Am
Dung sing biso nduweni
                      C 
Biso sun linglung, koyo wong
          Bb  A
Edan turun.....

              Dm
Serange ati isun
                  Am
Serange welas isun
                          C                Bb
Nemen nyang riko, nyang riko
              Dm
Nyang riko...

                        Dm
     Ngelayung biso isun
                               Am
     Dung sing biso nduweni
                          C
     Biso sun linglung, koyo wong
              Bb    A
     Edan turun.....

                   Dm
     Serange ati isun
                       Am
     Serange welas isun
                              C                 Bb
     Nemen nyang riko, nyang riko
                  Dm
     Nyang riko...

Outro : Dm Am.. 2x Dm

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Anji - Dia

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Anji - Dia

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Anji - Dia
Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Anji - Dia

Mainkan jari jarimu saat Intro gan..
Berikut versi originalnya

Intro : Bb (Jari awal dari Bb)
               D#..Dm
               D#..F

   Bb         F/A
di suatu hari tanpa
     Gm         F
sengaja kita bertemu
 D#             Bb/D
aku yang pernah terluka
   Cm         F
kembali mengenal cinta

  Bb        F/A       Gm
hati ini kembali temukan
             F
senyum yang hilang
  D#          F   Bb  D# F
semua itu karena dia

Reff:
       Bb  F/A         Gm
  oh Tuhan...ku cinta dia
  F          D#         Bb/D
   ku sayang dia, rindu dia
            Cm  F
  inginkan dia
  (-D#)   Bb D         Gm    F  C
  utuhkanlah...rasa cinta di hatiku
          D#    F       Bb  D#
  hanya padanya...untuk dia

Musik : Bb F/A Gm F D# Bb/D Cm F

  Bb          F/A
jauh waktu berjalan
     Gm       F
kita lalui bersama
  D#          Bb/D
betapa di setiap hari
   Cm          F
ku jatuh cinta padanya

   Bb      F/A
dicintai oleh dia
   Gm         F
ku merasa sempurna
  D#          F   Bb  F 
semua itu karena dia..

Reff:
       Bb  F/A         Gm
  oh Tuhan...ku cinta dia
  F          D#         Bb/D
   ku sayang dia, rindu dia
            Cm  F
  inginkan dia
  -D#      Bb D         Gm    F  Eaug9/C7
   utuhkanlah...rasa cinta di hatiku
          D#    F       Bb  F
  hanya padanya...untuk dia

       Bb  F/A         Gm
  oh Tuhan...ku cinta dia
  F          D#         Bb/D
   ku sayang dia, rindu dia
            Cm  F
  inginkan dia
  -D#      Bb D         Gm    F  Eaug9/C7
   utuhkanlah...rasa cinta di hatiku
          D#    F       Bb  D#
  hanya padanya...untuk dia
          Cm    F        D#..  Bb
  hanya padanya...untuk dia..

JIKA DI DASARKAN
SEPERTI
BERIKUT
Intro : C F..Em F..G C G/B di suatu hari tanpa Am G sengaja kita bertemu F C aku yang pernah terluka Dm G kembali mengenal cinta C G/B Am hati ini kembali temukan G senyum yang hilang F G C F G semua itu karena dia Reff: C G/B Am oh Tuhan...ku cinta dia G F C/E ku sayang dia, rindu dia Dm G inginkan dia.. C E Am G D utuhkanlah...rasa cinta di hatiku F G C -F hanya padanya...untuk dia Musik : C G/B Am G F C/E Dm G C G/B jauh waktu berjalan Am G kita lalui bersama F C betapa di setiap hari Dm G ku jatuh cinta padanya C G/B dicintai oleh dia Am G ku merasa sempurna F G C G semua itu karena dia.. Reff: C G/B Am oh Tuhan...ku cinta dia G F C/E ku sayang dia, rindu dia Dm G inginkan dia.. C E Am G D utuhkanlah...rasa cinta di hatiku F G C G hanya padanya...untuk dia C G/B Am oh Tuhan...ku cinta dia G F C/E ku sayang dia, rindu dia Dm G inginkan dia.. C E Am G D utuhkanlah...rasa cinta di hatiku F G C F hanya padanya...untuk dia Dm G F.. C hanya padanya...untuk dia..

Sumber : chordtela.com

Lirik Lagu Dan Kunci Gitar D'Yamaha - Tiada Lagi Candamu

Lirik Lagu Dan Kunci Gitar D'Yamaha - Tiada Lagi Candamu

Lirik Lagu Dan Kunci Gitar D'Yamaha - Tiada Lagi Candamu

[NOTE]: Ini chord hasil ngulik www.bhelagu.com,
jika siapapun yang hendak mengcopy silahkan 
sertakan link sumbernya di postingan blog kalian. Thanks :)

Intro : F Bb C F

(*)
F                           Bb
Bilaku masih teringat
C                             Am
Saat indah bersamamu
Dm                     Gm
Menetes air mata ini
C                       F
Iringi kerinduanku....

(**)
F                               Bb
Kisah lalu yang penuh bahagya
C                        Am
Semua telah hilang
Dm                             Gm
Kau meninggalkan diriku
C                            F
Jauh dan tak kembali

[Reff : ]
F                       Bb                          C
Hanyalah sendiri kini yang terasa
                      Am                         Dm
Tiada candamu menghiasi hariku
               Gm                        C
Teriris hati saat mngingatmu
                                        F
Yang selalu menyayangku

F                    Bb                      C       
Andaikan waktu dapat terulang
                           Am                         Dm
Bersama indahnya kisah denganmu
                   Gm                                                   C              F
Mungkin takkan kurasakan kesendirian kini tanpamu

Int : F Bb C Am Dm Gm C F

Back to : (**)

[Reff 2 :]
F                      Bb                       C
Hanyalah sendiri kini yang terasa
                  Am                         Dm
Tiada candamu menghiasi hariku
             Gm                        C
Teriris hati saat mngingatmu
                                           F     F-G-G-A-G-F-G-A-F
Yang selalu menyayangku

F                     Bb                      C       
Andaikan waktu dapat terulang
                           Am                           Dm
Bersama indahnya kisah denganmu
                         Gm                                             C              F
Mungkin takkan kurasakan kesendirian kini tanpamu


F                     Bb                      C       
Andaikan waktu dapat terulang
                          Am                           Dm
Bersama indahnya kisah denganmu
                               Gm                                        C              F
Mungkin takkan kurasakan kesendirian kini tanpamu

                               Gm                                        C              F
Mungkin takkan kurasakan kesendirian kini tanpamu

Request by Ridho Jr

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Loro Ati

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Loro Ati

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Loro Ati

Reff :
   C           Dm
cidro mergo sliramu
     G         C
jarene tresno aku
    Am                Dm
nanging.. kowe ninggalke aku
   G            C
kabeh.. janjimu mung palsu

==> Kembali ke : Reff

     C                 Dm
opo ora eling mbiyen karo aku
        G                       C
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
        Am  www.bhelagu.com    Dm
nanging saiki.. kowe tego mblenjani janji
    G                     C
lorone ati.. iki ra bakal tak baleni

==> Kembali ke : Reff

         C                      Dm
kowe pancen tego medot talining asmoro
     G                  C
lorone ati nganti ora iso ditambani
      Am                   Dm
tresnaku iki.. ora bakal direstuni
        G                     C
ro wong tuomu.. nganti tekan aku mati

==> Kembali ke : Reff

        C                   Dm
pangapurane mas aku wes ninggal kowe
      G                        C
dudu karepku, ku mung manut bapak ibu
   Am  www.bhelagu.com  Dm
kabeh mau gawe cidro neng atimu
     G                      C
mergane aku dijodokke wong tuoku

==> Kembali ke : Reff



=================
Chord Originalnya
=================

Reff :
  E           F#m
cidro mergo sliramu
     B         E
jarene tresno aku
    C#m              F#m
nanging.. kowe ninggalke aku
   B            E
kabeh.. janjimu mung palsu

==> Kembali ke : Reff

     E                 F#m
opo ora eling mbiyen karo aku
        B                       E
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
        C#m  www.bhelagu.com   F#m
nanging saiki.. kowe tego mblenjani janji
    B                     E
lorone ati.. iki ra bakal tak baleni

==> Kembali ke : Reff

         E                      F#m
kowe pancen tego medot talining asmoro
     B                  E
lorone ati nganti ora iso ditambani
      C#m                   F#m
tresnaku iki.. ora bakal direstuni
        B                      E
ro wong tuamu.. nganti tekan aku mati

==> Kembali ke : Reff

        E                    F#m
pangapurane mas aku wes ninggal kowe
      B                        E
dudu karepku, ku mung manut bapak ibu
   C#m                    F#m
kabeh mau gawe cidro neng atimu
      B www.bhelagu.com    E
mergone aku dijodokke wong tuoku

==> Kembali ke : Reff

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin

Am     Em      F
kesel atiku sabar ngerteni
           C       (-G)
ngempet loroning ati
    Dm
tresno karo kowe
      Am
opo kudu larane
    F            G          Am
nangis batin nganti koyo ngene

Am
wes dek aku sing mundur
           Em
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
         F
jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
        C
aku pengene pisah nanging sliramu wegah
        Am
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
        Em
tresno iki.. udu dolanan
     F     G         C
loro atiku.. ra karuan

(*)
  F
tresno sing suci
     C
saikine tinggal janji
F        G          C
tangise ati dadi bukti..

[Chorus] :
     Am                        Em
ra kuat aku.. nyekso batin lan atiku
      F                  C
trimo o.. ketimbang dadi tambah loro
     Am www.bhelagu.com          Em
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
       F        G      C
iso nompo atiku opo anane..

Am
wes dek ikhlasno aku
           Em
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
        F
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
          C www.bhelagu.com
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
      Am
njero dodo uwes nerimo
         Em
aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
         F         G       C
aku tak sing lungo.. atiku loro

==> Kembali ke : (*), [Chorus] (2x)

Outro : Am



=================
Chord Originalnya
=================

Gm     Dm      D#
kesel atiku sabar ngerteni
          A#        (-F)
ngempet loroning ati
    Gm
tresno karo kowe
      Gm
opo kudu larane
   D#            F          Gm
nangis batin nganti koyo ngene

 Gm
wes dek aku sing mundur
          Dm
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
        D#
jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
       A#
aku pengene pisah nanging sliramu wegah
        Gm
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
        Dm
tresno iki.. udu dolanan
     D#    F        A#
loro atiku.. ra karuan

(*)
 D#
tresno sing suci
     A#
saikine tinggal janji
 D#      F          A#
tangise ati dadi bukti

[Chorus] :
     Gm                        Dm
ra kuat aku.. nyekso batin lan atiku
      D#                 A#
trimo o.. ketimbang dadi tambah loro
     Gm www.bhelagu.com          Dm
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
       D#       F      A#
iso nompo atiku opo anane..

 Gm
wes dek ikhlasno aku
          Dm
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
        D#
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
         A#
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
      Gm www.bhelagu.com
njero dodo uwes nerimo
         Dm
aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
         D#       F        A#
aku tak sing lungo.. atiku loro

==> Kembali ke : (*), [Chorus] (2x)

Outro : Gm

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Korban Katresnan

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Korban Katresnan

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Korban Katresnan

Am                      Dm
Ciri - ciri mantan yang getun
(takon kabar.. takon kabar)
  G           Am
Siji takon kabar (yeee..)
  Dm                      Am
kedua.. ngomomg kangen pengen ketemu
     F       G     Am
ke three khamu ngejak gue dolan..

Am
 Rosone tresno iki wes ilang
Dm
 ibarat kembang kabor kanginan
G
 Gedene ombak nabrak karang
Am
Jembar ati nompo kasunyatan
Dm
Aku iso gawe luweh loro
Am
ketimbang batinku ke sikso..
F  G     Am
  aku lungo..

(*)
Dm                Am
Pengapurane ora iso baleni tresno
Dm                    E
ketimbang atiku mati alus..
ke loro.. loro..

[Chorus] :
Amwww.bhelagu.comDm
ilang roso katresnan..
     G           Am
saikine dadi kenangan..
    Dm
ibarat godong gareng
     Am
sing kabor kanginan
 F      G          Am
atiku remuk ra karuan
(lololololooooloolo)

Am             Dm
Ati lan batin iki..
     G           Am
ora iso.. tok apusi
    Dm
aku ngampet loro..
     Am
neng njero dodo..
 F           G        Am
atiku jembar koyo segoro

Am
Ikhlasno aku nggandeng wong lio
Dm
roso sayang e ora gawe loro
G
wes rasah nangis wes rasah ngemis
Am
Cukup semene iki dalane
Dm
eman - eman kasih sayangku
Am
eman eman lehku setia
F       G         Am
getun kui tibo mburi

==> Kembali ke : (*), [Chorus] (2x)

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan

[Intro] C G Am Em
                    F G C Am Dm G C

Dek, kowe ning ndi ?
kangmas kangen dek, kangen banget
ibarat sego kucing ra di kareti
ambyar ati iki dek, ambyar tenan
opo maneh nek kelingan janjimu dek
terus ning ati
kangmas ameh gawe lagu kelingan mantan lho dek
rekaman neh teko ning studio
mergakno iki ngesakne kangmas

C                  G
dek kowe mbiyen janji karo aku
      Am                       Em
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        F         G     C        Am
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Dm          G            C
netes elohku mili deres ning pipi

C
 pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
  G
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
Am
 kelingan awale kita ketemu di sana
Em
 berduaan bermesraan penuh canda dan tawa

F                     G
 sumpah janji tresno iki aku karo kowe
C                 Am
 mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
Dm                      G
 adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
       C
mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan

[Chorus]
C www.bhelagu.com G
dek kowe mbiyen janji karo aku
      Am                       Em
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        F         G     C        Am
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Dm          G            C
netes elohku mili deres ning pipi

C
dek opo iki bukti katresnanmu marang aku
  G
kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Am
 rodo suwe wes sesasi kowe ra ngabari
Em
 aku bingung kudu nggoleki sliramu ning ngendi

F                        G
 yowes mungkin dalan tresnone kudu pisah
C                 Am
 walaupun ati iki gor isone pasrah
Dm                      G
 bakal tak kenang jenengmu ning masa laluku
C
 senajan kowe wes gawe cidro ning atiku

[Chorus]
C www.bhelagu.com G
dek kowe mbiyen janji karo aku
      Am                       Em
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        F         G     C        Am
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Dm          G            C
netes elohku mili deres ning pipi

C               G
mas pangapurane kanggo awakku
     Am                     Em
mergane tresno iki tak direstui ibuku
    F            G     C        Am
aku mblenjani janji cinta kita ini
     Dm        G          C
lilakno aku kanti ikhlas ati

[Chorus]
C  www.bhelagu.com G
dek kowe mbiyen janji karo aku
      Am                       Em
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        F         G     C        Am
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Dm          G            C
netes elohku mili deres ning pipi

C               G
mas pangapurane kanggo awakku
     Am                     Em
mergane tresno iki tak direstui ibuku
    F            G     C        Am
aku mblenjani janji cinta kita ini
     Dm        G          C
lilakno aku kanti ikhlas ati
     Dm        G          C
lilakno aku kanti ikhlas ati