Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Bojo Galak

⇍ Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Bojo Galak ⇏

Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Bojo Galak

Capo Fret 4
Intro : C...G...Am...G...
               F...C...Dm...G...

        C                 G      Am   G
Wes nasipe kudu koyo ngene
Dm                  C            G
Duwe bojo kok ra tau ngepenakke
Em                                      A     Dm
Seneng muring omongane sengak..
          F                      G          C
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

    C                      G     Am   G
Saben dino rasane ora karuan..
        Dm                     C           G
Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian
     Em                             A                 Dm
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
              F                        G           C
Senajan bathinku ngempet ono jero dodo..

[Reff:]
             C                    G
Yo wes ben duwe bojo sing galak
            Am                  G
Yo wes ben sing omongane sengak
              F                 C
Seneng nggawe aku susah
              F                G
Nanging aku wegah pisah
www.bhelagu.com
           C                         G
Tak tompo nganggo tulus ning ati
       Am                        G
Tak trimo sliramu tekan sak iki
               F               C
Mungkin wes dadi jodone
              F             G        C
Senajan kahanane koyo ngene

C                       G                            Am
..Sungguh keterlaluan bojoku seng sak iki
                 G                          F
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
                           C                    Dm
Ameh dolan ra konco kok ora di olehke
                             G                  C
Senengane nuduh dikiro lungo ro liane

                        G                    Am
Yen wes ngono aku mung iso meneng
                     G                                      F
Tak jelasno malah mung gawe kowe sepaneng
                 C                   Dm
Dimatamu aku iki ora tau bener
                                  G                              C    G..
Kabeh mbok salahno rumongso wes paling pinter

[Reff:]
             C                    G
Yo wes ben duwe bojo sing galak
            Am                  G
Yo wes ben sing omongane sengak
              F                 C
Seneng nggawe aku susah
              F                G
Nanging aku wegah pisah

           C                         G
Tak tompo nganggo tulus ning ati
       Am                        G
Tak trimo sliramu tekan sak iki
               F               C
Mungkin wes dadi jodone
              F             G        C
Senajan kahanane koyo ngene

C                        G
Ibarate dele seng uwes dadi tempe
Am                                     G
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
F                        C
Abote duwe bojo seng galak
      F                          G
Ne ra keturutan senengane mencap mencap
www.bhelagu.com
         C                          G
Gak usah di getuni aku kudu kuat ati
Am                                  G
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
F                                       C
Wes stel kendo wae tak nikmati uripe
F                                G                              C
Senajane galak bojoku pancen seng ganteng dewe

F               G            Em                 Am
Kuwat dilakoni ne ra kuwat ditinggal ngopi
          F                 G         C
tetap cinta senajan bojoku galak

Music : C..G..Am..G..
                 F..C..F..G..
                 C..G..Am..G..
                 F..C..Dm..G..

Kembali ke : Reff (2x)

#Original chord dari E

Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Kelingan Mantan (NDX A.K.A)

⇍ Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Kelingan Mantan (NDX A.K.A) ⇏

Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Kelingan Mantan (NDX A.K.A)

Capo Fret 4
Intro : C..G..Am..Em..
               F..G..C-G-Am
               Dm..G..C..
[Versi tanpa capo ada di bawah]

[Reff:]
C                          G
Mas kowe mbiyen janji karo aku
      Am
Nglakoni tresno suci
          Em
kanti ikhlas tekan mati
             F            G
Ning nyatane ngapusi..
C      G Am
cidro ati iki..
          Dm            G             C
Netes elohku mili deres ning pipi

C
..Pancen loro nek kelingan
tentang masa lalu
   G
Bayangan memang tak seindah
kenyataan di hidupku
  Am
Kelingan awale kita ketemu disana
Em
..Berduaan, bermesraan
penuh canda dan tawa

F            G                           C
Sumpah janji tresno iki karo kowe
         Am
Mugo wae iso langgeng
              Dm
tekan sak lawase
                           G
Adik kang mas nyaman
kaleh panjenengan
C
Mugo wae tresno iki
ora tau dadi kenangan

#Kembali ke : Reff

C
Mas opo iki bukti
katresnanmu marang aku
G
Kowe ninggal lungo tanpo sebab
bahkan ora nesu
Am
Rodok suwe wis sesasi
kowe ra ngabari
Em
Aku bingung kudu nggoleki
sliramu ning endi

F
Yo wis mungkin dalan
G www.bhelagu.com
tresnone kudu pisah
C                     Am
Walaupun ati iki gur isone pasrah
Dm                              G
Bakal tak kenang jenengmu
nang masa laluku
C
Senajan kowe wis gawe
cidro ning atiku

#Kembali ke : Reff

C                         G
Dik, pangapurane kanggo awakku
     Am                           Em
Mergane tresno iki tak di restui ibuku
          F           G      C   G  Am
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Dm               G             C
Lilakno aku kanti ikhlas hati

#Kembali ke : Reff, (2x)

⇍ Kelingan mantan versi no capo ⇏
Intro : E..B..C#m..G#m.. A..B..E-B-C#m F#m..B..E.. [Reff:] E B Mas kowe mbiyen janji karo aku C#m Nglakoni tresno suci G#m kanti ikhlas tekan mati A B Ning nyatane ngapusi.. E B C#m cidro ati iki.. F#m B E Netes elohku mili deres ning pipi E ..Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu B Bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku C#m Kelingan awale kita ketemu disana G#m ..Berduaan, bermesraan penuh canda dan tawa A B E Sumpah janji tresno iki karo kowe C#m F#m Mugo wae iso langgeng tekan sak lawase B Adik kang mas nyaman kaleh panjenengan E www.bhelagu.com Mugo wae tresno iki ora tau dadi kenangan #Kembali ke : Reff E Mas opo iki bukti katresnanmu marang aku B Kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu C#m Rodok suwe wis sesasi kowe ra ngabari G#m Aku bingung kudu nggoleki sliramu ning endi A Yo wis mungkin dalan B tresnone kudu pisah E C#m Walaupun ati iki gur isone pasrah F#m B Bakal tak kenang jenengmu nang masa laluku E Senajan kowe wis gawe cidro ning atiku Kembali ke : Reff E B Dik, pangapurane kanggo awakku C#m G#m Mergane tresno iki tak di restui ibuku A B E B C#m Aku mblenjani janji cinta kita ini F#m B E Lilakno aku kanti ikhlas hati Kembali ke : Reff, (2x)

Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Ati Dudu Kos Kosan (NDX A.K.A)

⇍ Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Ati Dudu Kos Kosan (NDX A.K.A) ⇏

Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Ati Dudu Kos Kosan (NDX A.K.A)

Intro : F....C…Bb..C..F.., C.. 

F
Aku ra nyongko
           C
Bakal ngene akhire
        Bb             C
Tresnoku.. nelongso
F             C..
sendu dadine..

F                          C
Ra kepikiran..dadi remuk atiku
      Bb      C                  F  C..
Mingset.. loro neng dodoku..

Bb             C     Am      Dm
Nangis batinku..trenyuh atiku
Bb            C               F
Kelingan loromu neng aku

[Reff:]
           F           C
Wes cukup ngapusi aku
        Dm         Am
Wes cukup nglarani aku
Bb                F
Iki ati koyok cor-coran
Bb                    C
Pura-pura kudu bertahan
www.bhelagu.com
       F                    C
Aku ra kroso netes eluhku
      Dm                    Am
Aku ra ngiro kandas tresnoku
    Bb                  F
Rumangsamu iki kos-kosan
Bb               C                  F..  (C)
Teko lungo atiku nggo dolanan…

(*)
    F
Kobong isi ati sak bejate janji
        C
Loro sing tak rasakke
           C
tresno disepeleke
Bb
Atiku wes kejeron
           C
Ngelalekke alon-alon
              F
Nanging ora iso
           C..
Mergo kebacut tresno

    F
Atiku iki nangis netese koyo grimis
   C
Isine roso sayang saiki uwes ilang
         Bb      C         F     (C)
Aduh Mas..atiku kelaran..
www.bhelagu.com
Bb             C     Am      Dm
Nangis batinku..trenyuh atiku
Bb            C               F
Kelingan loromu neng aku

Kembali ke : Reff, (*)

Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Lali Rasane Tresno (ACW Star)

⇍ Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Lali Rasane Tresno (ACW Star) ⇏

Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Lali Rasane Tresno (ACW Star)

Intro : G...

(*)
        G                 D
Padange sinar rembulan
     Em                  Bm
Seindah gemerlap bintang
        Am              G
Wis suwe ora nyawang
        D
Opo kowe isih sayang

           G       D
Nganti lali rasane tresno
          Em             Bm
Opo pancen wis ra ono roso
       Am                G
Tresnaku nggo sliramu
         D                       G
Saiki wis luntur..seko atiku

Int :
G..D..Em..Bm..Am..G..D..(2x) G

Kembali ke : (*)

G                        D
..Mbiyen tau ono roso
Ning njero dodo
Em                            Bm
..Sakdurunge kowe nggawe
Aku cidro
Am                          G
..kowe tego ninggal lungo
Karo wong liyo
D www.bhelagu.com
..Snajan ati iki loro
Aku ra popo

G                          D
..Wis suwe ora ketemu
                               Em
Kowe teko nang ngarepku
                              Bm
Kowe ngajak balen nggawe kaget
                Am
Sakjroning atiku
                      G
Tanpo roso bersalah
                               D
kowe genggam tanganku
D
Terus kowe ngomong
                           Em
pengen balen karo aku

(**)
Em                 Bm
Goro-goro awakmu
                     C
tau ninggalke aku
                G          (G, G-F#m-Em)
saiki ilang tresnoku
Em              Bm
Sory-sory to say deh
                 C
Aku ra iso trimo
                   D
Mergo saiki tresnoku
wis tinggal kenangan..

(***)
        G                 D
Padange sinar rembulan
     Em                  Bm
Seindah gemerlap bintang
        Am              G
Wis suwe ora nyawang
        D
Opo kowe isih sayang

           G       D
Nganti lali rasane tresno
          Em             Bm
Opo pancen wis ra ono roso
       Am                G
Tresnaku nggo sliramu
         D                       G
Saiki wis luntur..seko atiku

G                              D
..Sakjembare laut samudro
                    Em
Bakal tak sebrangi
                               Bm
Demi ngentukke tresnamu
                Am
Pepujaning ati nanging ngopo
          G                    D
kowe tego, mblenjani janji
D www.bhelagu.com
Nganti eluh iki netes deres ning pipi

G
..Sudah lupakan saja
D                       Em
cerita cinta kita berdua
               Bm
Karena diantara kita
                     Am
sudah tak ada rasa
                         G
Rasa cinta yang dulu selalu ada
D
..Kini telah pergi menghilang
   G
Sayang

Int :
G..D..Em..Bm..
Am..G..D..
(2x)

Kembali ke : (**), (***)

Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Jaran Goyang (NDX A.K.A)

⇍ Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Jaran Goyang (NDX A.K.A) ⇏

Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Jaran Goyang (NDX A.K.A)

Intro : Dm…C.., C…Dm…

                      Dm
Apa salah dan dosaku sayang
                    C
Cinta suciku kau buang-buang
                         C
Lihat jurus yang kan kuberikan
           Dm
Jaran goyang, jaran goyang

                          Dm
Sayang janganlah kau waton serem
                       C
Hubungan kita semula adem
                      C
Tapi sekarang kecut bagaikan asem
             Dm
semar mesem, semar mesem

          Dm
Jurus yang sangat ampuh
teruji terpercaya
            C www.bhelagu.com
tanpa anjuran dokter
Tanpa harus muter-muter
           C
cukup siji solusinya
pergi ke mbah dukun saja
                 Dm
langsung sambat
Mbah saya putus cinta

          Dm
Kalau tidak berhasil
pakai jurus yang kedua
                C
Semar mesem namanya
jaran goyang jodohnya
                   C
cek rodok ndaget syarate
penting di lakoni wae
              Dm
ndang di cobo pasti kasil
terbukti khasiate genjrot

Dm
Dam du di dam aku padamu
    C www.bhelagu.com
I love you, I can't stop loving you
      C
oh darling Jarang goyang
          Dm
menunggumu

[Reff:]
                      Dm
Apa salah dan dosaku sayang
                    C
Cinta suciku kau buang-buang
                         C
Lihat jurus yang kan kuberikan
           Dm
Jaran goyang, jaran goyang

                          Dm
Sayang janganlah kau waton serem
                       C
Hubungan kita semula adem
                      C
Tapi sekarang kecut bagaikan asem
             Dm
semar mesem, semar mesem

Dm
Wes hop setop mandekko
disek sek sek
C
jangan bicara, jangan berisik sik sik
       C
gek ayo ndang mangkat
dukun rasah kakean ngelamun
Dm
dukun, dukun, dukun, ayo dukun

     Dm
I'm slow woles-woles, baby baby
        C
rasakno aku wes wani perih baby
C
rungokno kualami hal yang sama
dengan dirimu
                  Dm
Bojoku mencampakkan diriku
podo bojomu podo tanggamu

Dm
Dam du di dam aku padamu
     C
I love you, I can't stop loving you
       C
oh darling Jarang goyang
          Dm
menunggumu

[Reff:]
                      Dm
Apa salah dan dosaku sayang
                    C
Cinta suciku kau buang-buang
                         C
Lihat jurus yang kan kuberikan
           Dm
Jaran goyang, jaran goyang

                          Dm
Sayang janganlah kau waton serem
                       C www.bhelagu.com
Hubungan kita semula adem
                      C
Tapi sekarang kecut bagaikan asem
             Dm
semar mesem, semar mesem

Dm                           C
ini terakhir cara tuk dapatkan kamu
C                             Dm
Jika ini gagal kan kuracuni dirimu

Kembali ke : Reff

NB : kalau kerendahan naikkan 1 nada
Dm ke Em, C ke D

Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Teman Rasa Pacar

⇍ Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Teman Rasa Pacar ⇏

Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Teman Rasa Pacar

Intro : Am..Dm..G..C..
               F..Dm..E..Am..,  E…
               (2x)

Am
Pernah aku mencoba
           Dm
dekat dengan lelaki
G   
Tapi kau bersikap lucu
    C www.bhelagu.com
tanpa kata-kata
    F                   Dm
Kowe takon aku, opo ono cinta
     E
Tentang diriku dengan dirinya

   Am
Begitu juga sebaliknya
   Dm
dengan diriku
G
Aku ngroso cemburu
          C
yen ndelok awakmu
    F
cedak cedak karo wong wedok
Dm www.bhelagu.com
selain aku
       E
kok iso aku dadi cemburu

Am              Dm              G
Sayang.. opo iki sing jenenge
      C            F
Ati lagi kasmaran
      Dm           E
tapi kita cuma sebatas teman

[Reff:]
           Am                Dm
Dikiro pacaran jebule kekancan
           G                         C
Saben dino tangane gandengan
         F                             Dm
Wira wiri ngalor ngidol bebarengan
             E                          Am     E..
Yen di sawang koyo lagi kasmaran

                Am
Terkadang mecucu
                Dm
dan saling cemburu
             G                        C
Saling curiga memendam rindu
          F                           Dm
Bisa dikatakan teman rasa pacar
             E
Walau kekancan tapi
                  Am    E…
sayang-sayangan..

Int : Am..Dm..G..C..
          F..Dm..E..Am..,  E…

  Am                    Dm
Apalagi aku crito marang sliramu
G                 
Aku nganti sambat karo
     C
kanca-kancaku
    F                           Dm
Antara berteman atau pacaran
          E
Jawabane pacaran wae..

       Am
Wes jan aku kuwi
              Dm
tambah bingung rasanya
G www.bhelagu.com
Aku wedi mergo tresno
     C
medotke kancane
      F                                 Dm
Yo wes ngene wae penting bahagia
           E
Teman rasa pacar ojo nganti bubar

Am              Dm              G
Sayang.. opo iki sing jenenge
      C            F
Ati lagi kasmaran
      Dm           E
tapi kita cuma sebatas teman

Kembali ke : Reff (2x)

Coda : Am

Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Sayang 2 (Dua)

⇍ Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Sayang 2 (Dua) ⇏

Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Sayang 2 (Dua)


Intro : F...C...Dm...Am..
               Bb...C...Dm..
[versi capo ada di bawah]

(*)
                Dm
Coba rungokno..
C                            Dm
..Tembang kangenku iki..
             Bb                C
Dewi asmoro tulung omongno
                  Dm
Aku isih ngenteni..
www.bhelagu.com
              Dm
Ombak segoro..
C                        Dm
...Kok sajak ngelingake..
                   Bb                 C
Nambahi kangenku soyo gedhi
                    Dm
Nganti kepati-pati

[Reff:]
                  F
Andaikan sayangku saiki
       C
isih ono neng kene
       Dm                         Am
Kita akan selalu memadu cinta
                  Bb                   C
Bungah ing atiku sedih ing atiku
                     Dm
Hanya dalam mimpi..

                  F
Rino lan wengi moto iki
             C www.bhelagu.com
angel dieremake
                 Dm                    Am
Mung lam lamen esem lan manismu
                    Bb
Kapan kubertemu
                        C
Sak kedhiping moto
                 Dm
wis marem atiku..

Int : F..C..Dm..Am..
          Bb..C..Dm..

Kembali ke : (*), Reff (2x)

Coda : Dm


Sayang 2 - Versi Capo

Capo di fret 4 or 5
Intro : C..G..Am..Em..
               F..G..Am..

(*)
               Am
Coba rungokno..
G                           Am
..Tembang kangenku iki..
             F                 G
Dewi asmoro tulung omongno
                  Am
Aku isih ngenteni..
www.bhelagu.com
              Am
Ombak segoro..
G                        Am
...Kok sajak ngelingake..
                   F                 G
Nambahi kangenku soyo gedhi
                   Am
Nganti kepati-pati

[Reff:]
                  C
Andaikan sayangku saiki
       G
isih ono neng kene
       Am                          Em
Kita akan selalu memadu cinta
                   F                    G
Bungah ing atiku sedih ing atiku
                      Am
Hanya dalam mimpi..

                 C
Rino lan wengi moto iki
            G www.bhelagu.com
angel dieremake
                 Am                       Em
Mung lam lamen esem lan manismu
                     F
Kapan kubertemu
                       G
Sak kedhiping moto
                  Am
wis marem atiku..

Int : C..G..Am..Em..
           F..G..Am..

Kembali ke : (*), Reff (2x)

Coda : Am

Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Ditinggal Rabi

⇍ Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Ditinggal Rabi ⇏

Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Ditinggal Rabi


Intro : Em..D..Em, Em..D..G
               Am..B..Em..

Em       D      Em
..Atiku rasane loro..
                C            D              G
Nyawang kowe rabi karo wong liyo
G            D      Em
..nangis getih eluhku
           Bm        C
Remuk ajur rosoku
           D              Em
Kowe tego ninggal aku
www.bhelagu.com
Em     D          Em
..Opo iki wes dalane
           C        D               G
Kudu pisah kelangan tresnane
G         D    Em
..Kudu kuat atiku..
Em      Bm
..Kudu kuat batinku
C              D            Em
..Senajan nyikso tresnoku

[Reff:]
         G           D
Mas opo kowe lali
         Em           Bm
Karo sumpah janjimu
          C              G
Biyen bakal ngancani
        C           D
Urip tekan matiku
www.bhelagu.com
        G             D
Pancene kowe tego
Em               Bm
Medot tali asmoro
         C             G
Rabi karo wong liyo
          C                 D     G
Mblenjani tresnoku nelongso

#Kembali keatas

G                            D
..Mbiyen tak tandur pari
                   Em
tukule suket teki
                          Bm
Wes kadung tak pacari
                       C
malah ditinggal rabi
                       G
kowe tego nglarani
                      C
mblenjani janji suci
                       D
Netes eluh tangisku
                                  D
wong tresno wani kelangan

Kembali ke : Reff (2x)

Lirik Dan Kunci Gitar Upiak Isil - Tak Tun Tuang

⇍ Lirik Dan Kunci Gitar Upiak Isil - Tak Tun Tuang ⇏

Lirik Dan Kunci Gitar Upiak Isil - Tak Tun Tuang


Intro : Gm..C..F.. (2x)
(versi capo ada dibawah)

                  Gm
Aku belum mandi
                                  C
Tak tun tuang, tak tun tuang
C                         F
Tapi masih cantik juga
F
Tak tun tuang, tak tun tuang
            Gm
Apalagi kalau sudah mandi
            C
tak tun tuang
C                   F
Pasti cantik sekali

                 Gm
Kalau orang lain melihatku
          C www.bhelagu.com
tak tuntuang
                         F
Badak aku taba bana
F
Tak tun tuang, tak tun tuang
                    Gm
Tapi kalau langsuang di idu
            C
tak tun tuang
C                        F
Astaghfirullah baunya..

F                                       Bb
Kalau cowok ganteng yang lewat
C                      F
..Aku aniang je nyeh..yaahh
F                                  Bb
..Kalau apak gaek yang lewat
C                     F
..Aku acuah je nyeh

                                Gm
Nan penting indak manggaduah urang
            C
tak tun tuang
C                           F
Walau acok galak surang
F
Tak tun  tuang,  tak tun tuang
                   Gm            
Biar sangko urang upiak dalang
             C
tak tun tuang
C                        F
Tapi hati Upiak sanang

Int : Gm..C..F..(2x)

#Kembali ke atas

Outro : Gm..C..F.. (2x)


Tak Tun Tuang Versi Capo

Capo Fret 3
Intro : Em..A..D..(2x)

                  Em
Aku belum mandi
                                  A
Tak tun tuang, tak tun tuang
A                         D
Tapi masih cantik juga
Tak tun tuang, tak tun tuang
            Em
Apalagi kalau sudah mandi
             A
tak tun tuang
A                   D
Pasti cantik sekali

                  Em
Kalau orang lain melihatku
             A www.bhelagu.com
tak tun tuang
                         D
Badak aku taba bana
Tak tun tuang, tak tun tuang
                     Em
Tapi kalau langsuang di idu
             A
tak tun tuang
A                       D
Astaghfirullah baunya..

D                                        G
Kalau cowok ganteng yang lewat
A                      D
..Aku aniang je nyeh..iyaahh
D                                  G
..Kalau apak gaek yang lewat
A                     D
..Aku acuah je nyeh

                                 Em
Nan penting indak manggaduah urang
             A
tak tun tuang
A                           D
Walau acok galak surang
Tak tun  tuang,  tak tun tuang
                   Em
Biar sangko urang Upiak dalang
             A
tak tun tuang
A                        D..
Tapi hati Upiak sanang

Int :  Em..A..D..(2x)

#Kembali ke atas

Outro : Em..A..D..(2x)

Lirik Dan Kunci Gitar Nisa Fauziah - Cukup Rogo Isun

⇍ Lirik Dan Kunci Gitar Nisa Fauziah - Cukup Rogo Isun ⇏

Lirik Dan Kunci Gitar Nisa Fauziah - Cukup Rogo Isun

Intro : C..G..F..C..
               Am..G..F....G..

Am                               G
Sopo hang ngiro bakale koyo gedigi
              F
Welas katone sempurno
            C                           Dm
Tibane mung sandiworo atin riko
           C                        E
Loro lorone loro mrekes batin…

Am                              G
Kari kebangeten riko nglarani ati nisun
          F
Wes sing katik golek sewu
C                              Dm
alasan ambi omongan riko...
                C www.bhelagu.com
Nyata nyatane saiki
                   E
Konco sun dewek hang riko demeni

[Reff:]
         C         G
Sun cobo kuatno
           F             C
masio lapis moto iki
         Am       G
ngecembung eluh
         F            G
tetep sun cobo kuatno

C             G
hang sun jaluk
         F             C
dung riko duwe rabi liyo
Am     G                  F
ojo maning, maning riko mbaleni
           G
Hooo..ooo...
          F
wes cukup rogo isun baen
             G                            C
hang nanggung dolanane atin riko

Music : Am..G..F..C..
                 Am..G..F..G.. (3x) F

F                   C
Lilo isun lilo nrimo
        G            Am
roso loro sun tompo
             G            F        G
myakne riko lego maruh atinisun

[Reff:]
C    G               F            C
Kuatno, masio lapis moto iki
        Am       G
ngecembung eluh
         F               G
tetep sun cobo kuatno

C             G
hang sun jaluk
         F             C
dung riko duwe rabi liyo
Am    G                   F
ojo maning, maning riko mbaleni
           G
Hooo..ooo...
           F
wes cukup rogo isun baen
             G                             C
hang nanggung dolanane atin riko
www.bhelagu.com
Am                               G
Sopo hang ngiro bakale koyo gedigi
             F
Welas katone sempurno
            C                           Dm
Tibane mung sandiworo atin riko
          C                         E
Loro lorone loro mrekes batin…

Lirik Dan Kunci Gitar Nisa Fauziah - Luput Janji

⇍ Lirik Dan Kunci Gitar Nisa Fauziah - Luput Janji ⇏

Lirik Dan Kunci Gitar Nisa Fauziah - Luput Janji

Capo di fret 4

Intro : Am Dm G C
               F Dm F E..  

Am                       Dm
Sing biso isun dadi hang sempurno
G                     C
masio sun tokno kabeh hang ono
      Dm                  Am
mergo awak sun iki sing duwe doyo
    F                   E
kanggo genggem werane dunyo..

*)
Am                      Dm
Enget waktu mageh jaman bengene
G                          C www.bhelagu.com
ulan lan lintang hang dadi syaire
   Dm                   Am
isone ngobral welas ugo janjine
   F                    E
sampek isun kepileng atine..

Reff:
      Am           Dm
  Masio isun sing biso
       G                C
  dadi ratu nong atin riko
       F                Dm
  tapi isun yo sing ngersulo
        E             Am
  sun bakal tetep nerimo..
      Am           Dm
  masio isun sing biso
       G                C
  dadi ratu nong atin riko
       F                Dm
  tapi isun yo sing ngersulo
        E             Am
  sun bakal tetep nerimo..

Musik : Am Dm G C
                 F Dm E..
                 Am Dm G C
                 F Dm E Am..E..  

*)
Am                      Dm
Enget waktu mageh jaman bengene
G                          C
ulan lan lintang hang dadi syaire
   Dm                   Am
isone ngobral welas ugo janjine
   F                    E
sampek isun kepileng atine..

Reff:
      Am           Dm
  Masio isun sing biso
       G                C
  dadi ratu nong atin riko
       F                Dm
  tapi isun yo sing ngersulo
        E             Am
  sun bakal tetep nerimo..
      Am           Dm
  masio isun sing biso
       G                C
  dadi ratu nong atin riko
       F                Dm
  tapi isun yo sing ngersulo
        E             Am   G-F-E
  sun bakal tetep nerimo...

      Am           Dm
  Masio isun sing biso
       G                C
  dadi ratu nong atin riko
       F                Dm
  tapi isun yo sing ngersulo
        E             Am
  sun bakal tetep nerimo..
      Am           Dm
  masio isun sing biso
       G                C www.bhelagu.com
  dadi ratu nong atin riko
       F                Dm
  tapi isun yo sing ngersulo
        E             Am
  sun bakal tetep nerimo..

Outro : Dm..Am..F..Am..