Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Doel Sumbang - Gog Gog

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Doel Sumbang - Gog Gog

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Doel Sumbang - Gog Gog

Intro : Am

Am
aya gog gog

Ngariung di buruan

Ting harewas ngaromongkeun dunungan
Am
ngagogoreng nepi ka bebeakan
        F                         Am 
abong gogog teu nyaho ditambah wadi

Am
nyatu kurang gogog ngagaik
Am
nyatu cukup angger babaung
Am
si dunungan liereun sirahna
           F              Am     E
nenjo polah gogog kukutanana

Am     
di piceun teu tega diukut kumaha
                   Dm
da kaasuh ti kirikna
G
di piceun teu tega diukut kumaha
                   Am
teu kuat ku babaungna

Am
nu ngogogog namina gogog
Am
nu ngagaik namina gogog
Am
nu babaung namina gogog
                F
anu goreng hate
            Am
gogog keneh!

Int : Am G Dm Am E Am E Am

Blog sederhana ini hanya untuk tempat berbagi, jika pun ada tujuan pridadi hanya sedikit imbalan sebagai ganti kerja keras saya dalam mengelola blog ini. Maaf buat yang merasa terganggu dengan adanya blog ini.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »