Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Ilang Tresnane

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Ilang Tresnane

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Ilang Tresnane

MULAI DARI CHORD DASAR "F" UNTUK VERSI ORIGINALNYA
Intro : C..G F G C C Em Tak trima trimake F G Yen pancen ngono karepe C Em Tenane batinku F G Ora nglila ake,,, Am Em Ning nyatane kudu koyo ngene F G C..C-G Mugo mugo bener pilihane C Am Wis ilang tresnane Em F Wis lali piye sumpahe G C Naliko kae.. Am Em Ning saiki kok ngene dadine F G Tresnamu jebul mung ono lambe C Mung ono lambe.. Int. Em F G C F G C Am Dm G C C..G C Ulang dari awal Am Klopo sing tak tandur Em Limang taun sing kepungkur F G C Uwis thukul godonge wis dadi janur Am Janur sing semampir Em Ono ing ngarep omahmu F G Nanging sing nyanding kowe dudu awakku C Dudu aku… Outro : Em F G C..C

Blog sederhana ini hanya untuk tempat berbagi, jika pun ada tujuan pridadi hanya sedikit imbalan sebagai ganti kerja keras saya dalam mengelola blog ini. Maaf buat yang merasa terganggu dengan adanya blog ini.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »