Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Kalung Emas

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Kalung Emas

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Kalung Emas

Intro: C Em F G

C                Em
Kalung emas sing ono gulumu
  F         G        C
Saiki wis malih dadi biru
   Dm           G
Luntur koyo tresnamu
       Em     Am
Luntur koyo atimu
   F         Dm       Bb ..G
Saiki kowe lali karo aku..

*)
C               Em
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
    F             G         C
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
  Dm           G
Gedhe roso tresnaku
        Em        Am
Yo mung kanggo sliramu
      F        G        C
Ra nyono kowe lali karo aku

Reff :
  G                 Am       Em
  Loro atiku..atiku keloro loro
     F          G              C
  Rasane nganti tembus ning dhodo

  Int. Dm G C

  G                   Am          Em
  Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari
       F         D        G
  Kebangeten opo salahku iki

            C..Fm G
Opo dosaku iki..

Musik: C Em F G C
                  Dm G Em Am F Dm Bb G..

Kembali ke : *), Reff

            C..Fm G C
Opo dosaku iki..

===ORIGINAL CHORD===
Intro: E G#m A B E G#m Kalung emas sing ono gulumu A B E Saiki wis malih dadi biru F#m B Luntur koyo tresnamu G#m C#m Luntur koyo atimu A F#m D ..B Saiki kowe lali karo aku.. *) E G#m Kalung emas kui mbiyen tak tuku A B E Tak pasrahke mung kanggo sliramu F#m B Gedhe roso tresnaku G#m C#m Yo mung kanggo sliramu A B E Ra nyono kowe lali karo aku Reff : B C#m G#m Loro atiku..atiku keloro loro A B E Rasane nganti tembus ning dhodo Int. F#m B E B C#m G#m Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari A F# B Kebangeten opo salahku iki E..Am B Opo dosaku iki.. Musik: E G#m A B E F#m B G#m C#m A F#m D..B.. Kembali ke : *), Reff E..Am B E Opo dosaku iki..

Blog sederhana ini hanya untuk tempat berbagi, jika pun ada tujuan pridadi hanya sedikit imbalan sebagai ganti kerja keras saya dalam mengelola blog ini. Maaf buat yang merasa terganggu dengan adanya blog ini.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »