Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Penyanyi [Aku Ngaku]

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Penyanyi [Aku Ngaku]

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Penyanyi [Aku Ngaku]

GUNAKAN KUNCI DASAR "G' UNTUK VERSI ASLINYA
Intro : F G C F C C Dm Bisaku yo mung menyanyi G C Kanggo wong sing tak tresnani A Dm Adol sworo ora isin tak lakoni G C Fm C Nganti kapan aku ora ngerti.. C Dm Aku nyanyi lagu iki G C Lagu sworoning ati A Dm Golek pangan kanggo nyambung umur iki G C G C Rasane nganti garing lambeku iki Reff: C Dm Lagu iki lagu nasibe uripku G C Lagu iki lagu tangise batinku.. C Dm Aku nyanyi karo nangis mbrebes mili F G C Rasane nganti garing lambeku iki.. C Dm Yo mung gitar sing ngancani G C Nulis lagu rino wengi.. A Dm Tanganku nulis manut karepe ati G C Lagu iki kanggo wong sing tak tresnani.. Musik : Cm G Cm C Fm G# G C G Kembali ke : Reff C Dm Bisaku yo mung menyanyi G C Kanggo wong sing tak tresnani A Dm Adol sworo ora isin tak lakoni G C Nganti kapan aku ora ngerti.. Outro : Em F G C G C

Blog sederhana ini hanya untuk tempat berbagi, jika pun ada tujuan pridadi hanya sedikit imbalan sebagai ganti kerja keras saya dalam mengelola blog ini. Maaf buat yang merasa terganggu dengan adanya blog ini.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »