Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Sewu Kuto

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Sewu Kuto

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Sewu Kuto

Intro : C Em F G C

C                  Em
Sewu kuto uwis tak liwati
F     C        G
Sewu ati tak takoni
C                     Em
Nanging kabeh podo ra ngerteni
F    C         G
Lungamu neng endi
         Am                F
Pirang taun anggonku nggoleki
     C         G        C
Seprene durung biso nemoni

Interlude : Am Dm G C

Reff:
  Dm        G   C    Am
  Wis tak cobo nglaliake
  F     G         C
  Jenengmu soko atiku
  F       G        C   G    Am
   Sak tenane aku ora ngapusi
  Dm       G       C   G
  Isih tresno sliramu

(*)
  C              Em
  Umpamane kowe uwis mulyo
  F    C     G
  Lilo aku lilo
  C                    Em
  Yo mung siji dadi panyuwunku
  F   C          G
  Aku pengen ketemu

(#)
       Am                F
  Senajan sak kedeping moto
            C        Em              C
  Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo

Intro: Em F C
                 Am G C

Kembali ke Reff, (*)

    Am                 F
Senajan wektu mung sedelo
          C         Em             C
Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo

Kembali ke : (#)

Blog sederhana ini hanya untuk tempat berbagi, jika pun ada tujuan pridadi hanya sedikit imbalan sebagai ganti kerja keras saya dalam mengelola blog ini. Maaf buat yang merasa terganggu dengan adanya blog ini.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »