Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Terminal Giwangan

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Terminal Giwangan

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Terminal Giwangan

    F        F
rasane ora karuan
      A#        F
ning ati loro tenan
        Gm       A#         C
cinta matiku kau anggep dolanan..
(ji ro, ji ro lu pat)

[Intro] F F A# F Gm C F C

F                A#          F
 biasane jam semene wis ngabari
Gm               C     F           C
 nanging tekan saiki HPku durung muni
F                A#          F
 biasane jedal jedul ning ngarepku
Gm              C
 nanging dino-dino iki
           F               C
menghilang bagai butiran debu

A#        C         F         Dm
 aku mung koyo terminal nggiwangan
              Gm     A#
mung tok nggo sambat
           C
tok nggo istirahat

[Chorus]
    F
rasane ora karuan
      A#        F
ning ati loro tenan
        Gm       A#         C
cinta matiku kau anggep dolanan..
       F
pengen opo tak turuti
       A#              F
leh ku lembur telung wengi
      Gm          C             F  C
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

F
 lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
     A#                      F
ngeteni kabarmu dek, kok leh nganyelne ati
   Gm                  C
banjur tak kirimi bbm, apa kabar sayang
F                  C
 lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

F
owalah dek, anggepmu aku iki sopo
A#               F
 bojomu dek, aku iki bojomu
  Gm                  C
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
F                  C
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

A#        C         F         Dm
 aku mung koyo terminal nggiwangan
              Gm     A#
mung tok nggo sambat
           C
tok nggo istirahat

[Chorus]
    F
rasane ora karuan
      A#        F
ning ati loro tenan
        Gm       A#         C
cinta matiku kau anggep dolanan..
       F
pengen opo tak turuti
       A#              F
leh ku lembur telung wengi
      Gm          C             F  C
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

    F
rasane ora karuan
      A#        F
ning ati loro tenan
        Gm       A#         C
cinta matiku kau anggep dolanan..
       F
pengen opo tak turuti
       A#              F
leh ku lembur telung wengi
      Gm          C             F  C  F
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni
http://www.bhelagu.com/2016/06/lirik-dan-kunci-gitar-ndx-a-k-a-feat-pjr-terminal-giwangan.html
--------------------- Versi Chord Dasar / Kunci Gitar Mudahnya --------------------- C C rasane ora karuan F C ning ati loro tenan Dm F G cinta matiku kau anggep dolanan.. (ji ro, ji ro lu pat) [Intro] C C F C Dm G C G C F C biasane jam semene wis ngabari Dm G C G nanging tekan saiki HPku durung muni C F C biasane jedal jedul ning ngarepku Dm G nanging dino-dino iki C G menghilang bagai butiran debu F G C Am aku mung koyo terminal nggiwangan Dm F mung tok nggo sambat G tok nggo istirahat [Chorus] C rasane ora karuan F C ning ati loro tenan Dm F G cinta matiku kau anggep dolanan.. C pengen opo tak turuti F C leh ku lembur telung wengi Dm G C G udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni C lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi F C ngeteni kabarmu dek, kok leh nganyelne ati Dm G banjur tak kirimi bbm, apa kabar sayang C G lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco C owalah dek, anggepmu aku iki sopo F C bojomu dek, aku iki bojomu Dm G mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo C G suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo F G C Am aku mung koyo terminal nggiwangan Dm F mung tok nggo sambat G tok nggo istirahat [Chorus] C rasane ora karuan F C ning ati loro tenan Dm F G cinta matiku kau anggep dolanan.. C pengen opo tak turuti F C leh ku lembur telung wengi Dm G C G udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni
http://www.bhelagu.com/2016/06/lirik-dan-kunci-gitar-ndx-a-k-a-feat-pjr-terminal-giwangan.html
C rasane ora karuan F C ning ati loro tenan Dm F G cinta matiku kau anggep dolanan.. C pengen opo tak turuti F C leh ku lembur telung wengi Dm G C G C udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

Blog sederhana ini hanya untuk tempat berbagi, jika pun ada tujuan pridadi hanya sedikit imbalan sebagai ganti kerja keras saya dalam mengelola blog ini. Maaf buat yang merasa terganggu dengan adanya blog ini.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »