Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Loro Ati

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Loro Ati

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Loro Ati

Reff :
   C           Dm
cidro mergo sliramu
     G         C
jarene tresno aku
    Am                Dm
nanging.. kowe ninggalke aku
   G            C
kabeh.. janjimu mung palsu

==> Kembali ke : Reff

     C                 Dm
opo ora eling mbiyen karo aku
        G                       C
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
        Am  www.bhelagu.com    Dm
nanging saiki.. kowe tego mblenjani janji
    G                     C
lorone ati.. iki ra bakal tak baleni

==> Kembali ke : Reff

         C                      Dm
kowe pancen tego medot talining asmoro
     G                  C
lorone ati nganti ora iso ditambani
      Am                   Dm
tresnaku iki.. ora bakal direstuni
        G                     C
ro wong tuomu.. nganti tekan aku mati

==> Kembali ke : Reff

        C                   Dm
pangapurane mas aku wes ninggal kowe
      G                        C
dudu karepku, ku mung manut bapak ibu
   Am  www.bhelagu.com  Dm
kabeh mau gawe cidro neng atimu
     G                      C
mergane aku dijodokke wong tuoku

==> Kembali ke : Reff



=================
Chord Originalnya
=================

Reff :
  E           F#m
cidro mergo sliramu
     B         E
jarene tresno aku
    C#m              F#m
nanging.. kowe ninggalke aku
   B            E
kabeh.. janjimu mung palsu

==> Kembali ke : Reff

     E                 F#m
opo ora eling mbiyen karo aku
        B                       E
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
        C#m  www.bhelagu.com   F#m
nanging saiki.. kowe tego mblenjani janji
    B                     E
lorone ati.. iki ra bakal tak baleni

==> Kembali ke : Reff

         E                      F#m
kowe pancen tego medot talining asmoro
     B                  E
lorone ati nganti ora iso ditambani
      C#m                   F#m
tresnaku iki.. ora bakal direstuni
        B                      E
ro wong tuamu.. nganti tekan aku mati

==> Kembali ke : Reff

        E                    F#m
pangapurane mas aku wes ninggal kowe
      B                        E
dudu karepku, ku mung manut bapak ibu
   C#m                    F#m
kabeh mau gawe cidro neng atimu
      B www.bhelagu.com    E
mergone aku dijodokke wong tuoku

==> Kembali ke : Reff

Blog sederhana ini hanya untuk tempat berbagi, jika pun ada tujuan pridadi hanya sedikit imbalan sebagai ganti kerja keras saya dalam mengelola blog ini. Maaf buat yang merasa terganggu dengan adanya blog ini.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »