Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin

Am     Em      F
kesel atiku sabar ngerteni
           C       (-G)
ngempet loroning ati
    Dm
tresno karo kowe
      Am
opo kudu larane
    F            G          Am
nangis batin nganti koyo ngene

Am
wes dek aku sing mundur
           Em
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
         F
jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
        C
aku pengene pisah nanging sliramu wegah
        Am
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
        Em
tresno iki.. udu dolanan
     F     G         C
loro atiku.. ra karuan

(*)
  F
tresno sing suci
     C
saikine tinggal janji
F        G          C
tangise ati dadi bukti..

[Chorus] :
     Am                        Em
ra kuat aku.. nyekso batin lan atiku
      F                  C
trimo o.. ketimbang dadi tambah loro
     Am www.bhelagu.com          Em
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
       F        G      C
iso nompo atiku opo anane..

Am
wes dek ikhlasno aku
           Em
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
        F
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
          C www.bhelagu.com
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
      Am
njero dodo uwes nerimo
         Em
aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
         F         G       C
aku tak sing lungo.. atiku loro

==> Kembali ke : (*), [Chorus] (2x)

Outro : Am



=================
Chord Originalnya
=================

Gm     Dm      D#
kesel atiku sabar ngerteni
          A#        (-F)
ngempet loroning ati
    Gm
tresno karo kowe
      Gm
opo kudu larane
   D#            F          Gm
nangis batin nganti koyo ngene

 Gm
wes dek aku sing mundur
          Dm
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
        D#
jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
       A#
aku pengene pisah nanging sliramu wegah
        Gm
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
        Dm
tresno iki.. udu dolanan
     D#    F        A#
loro atiku.. ra karuan

(*)
 D#
tresno sing suci
     A#
saikine tinggal janji
 D#      F          A#
tangise ati dadi bukti

[Chorus] :
     Gm                        Dm
ra kuat aku.. nyekso batin lan atiku
      D#                 A#
trimo o.. ketimbang dadi tambah loro
     Gm www.bhelagu.com          Dm
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
       D#       F      A#
iso nompo atiku opo anane..

 Gm
wes dek ikhlasno aku
          Dm
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
        D#
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
         A#
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
      Gm www.bhelagu.com
njero dodo uwes nerimo
         Dm
aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
         D#       F        A#
aku tak sing lungo.. atiku loro

==> Kembali ke : (*), [Chorus] (2x)

Outro : Gm

Blog sederhana ini hanya untuk tempat berbagi, jika pun ada tujuan pridadi hanya sedikit imbalan sebagai ganti kerja keras saya dalam mengelola blog ini. Maaf buat yang merasa terganggu dengan adanya blog ini.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »