Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat Tigor] - Kimcil Moto Bondo

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat Tigor] - Kimcil Moto Bondo

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat Tigor] - Kimcil Moto Bondo


Em
 Rupamu pancen ayu
G
Ning atimu pabu
D
 Golek lanangan sing sugih
A
 Banjur kuwi tok plorotke

Reff:
  Em
   Rupamu pancen ayu
  G
   Ning atimu pabu
  D
   Golek lanangan sing sugih
  A
   Banjur kuwi tok plorotke
  Em
   Kabeh bondo wes tak ngehi
  G
   Njaluk opo tak turuti
  D
   Opo isih kurang akeh
  A
   Pancen kowe kuwi lonte

[Rapp]
Em
 Yen mbien pas aku kenal karo sliramu
G
 Aku kesem-sem karo esemanmu pas ro aku
D
 Ra bakal tak lalekke esemanmu ro aku
A
 Mergo kowe sing pancen ayu di banding koncomu
Em
 Aku iki seneng kowe nganti ora iso turu
G
 Nganti atiku iku iki dag-dig-dug suarane
   D
Mergo aku kepengenan sliramu tekan mimpiku
A
 Aku iki seneng kowe tapi nduwe liyane

Reff:
  Em
   Rupamu pancen ayu
  G
   Ning atimu pabu
  D
   Golek lanangan sing sugih
  A
   Banjur kuwi tok plorotke
  Em
   Kabeh bondo wes tak ngehi
  G
   Njaluk opo tak turuti
  D
   Opo isih kurang akeh
  A
   Pancen kowe kuwi lonte

[Rapp]
Em
 Tak wanek-wanekne aku omong seneng kowe
G
 Langsung kowe omong nek kowe yo seneng aku
D
  Langsung  awake dewe dadi siji atine
A
 Nanging kabeh kuwi wis ilang dalane
Em
 Kowe mletas lungo sengko atiju iki
G
 Embuh neng ngendi lungamu ninggalke awakku iki
D
 Nanging pie meneh, atiku sumeleh
A
 Yo wes kiwe lungo  aku ymung iso pasrah

==> Kembali ke : Reff

[Rapp]
Em
 Kabeh bondo tak nehi, njaluk opo tak nehi
G
 Nanging koe ra mikir, marai aku kentir
D
 Rupamu pancen ayu, ning atimu asu
A
 Golek lanangan sing sugih mung tok plorotke
Em
 Njaluk opo meneh, po isih kurang akeh
G
 Kabeh wis tak nehi, pancen kowe kui
D
 Ra tau ngerteni sifatmu koyo asu
A
 Atimu koyo lonte kowe kuwi pancen kecu

==> Kembali ke : Reff..x fadeout

Sumber : chordtella.com

Blog sederhana ini hanya untuk tempat berbagi, jika pun ada tujuan pridadi hanya sedikit imbalan sebagai ganti kerja keras saya dalam mengelola blog ini. Maaf buat yang merasa terganggu dengan adanya blog ini.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »