Lirik Lagu Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Aku Nyuwun Pangapuro

Lirik Lagu Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Aku Nyuwun Pangapuro

Lirik Lagu Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Aku Nyuwun Pangapuro


Am
gelane atiku
G
ra koyo sing tak roso
Am
mergo kena panggodo
G
aku ninggalke tresno
 F
saiki lagi kroso
 Dm       G
aku..isih ono
         Am
roso tresno..

Am
grimis wengi iki
G
sepi rasane ati
Am
bisaku mung ngelamun
 G
ngelamunke sliramu
F
gelo mung ono gelo aku
Dm           F         E
aku..aku nyuwun pangapuro..

[Rapp I]
Am
 batin loro rasane pas kowe medhot tresnoku
G
 tanpo sebab tanpo sambat kowe niggalke awakku
Am
 opo wis ono wong liyo sing iso nyenengke kowe
G
 njur aku tok tinggalke sak geleme rasane
F
 yo mung iso pasrah senadyan atiku bubrah
Dm
 yo mung iso lungo senadyan atiku loro
F
 cukup aku sik ngrasakke ra perlo ono liyane
E
 sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
E
 tak dungake mulyo urip seneng ro wong liyo

Reff:
          Am
  sak tenane aku loro
        Dm
  loro ati pedot tresno
            E
  tresnamu kang tulus suci
         Am
  tok tinggali..

          Am
  kabeh uwis tak ngapuro
           Dm
  senadyan atiku loro
           E
  sesek ambekan dadaku
           F
  kelingan roso salahmu
        Dm             G
  wes sayangku kabeh uwes
           Am
  tak ngapuro..

[Rapp II]
Am
 opo kowe ora ngerti kowe ki sek tak tresnani
G
 opo uwis lali kowe mbiyen ngucap janji
Am
 kowe janji bakal setyo ngngopo saiki lungo
G
 neng aku kudu lilo lan aku kudu nerimo
F
 jujur jroning ati abot roso tresno iki
Dm
 nanging wong sing tak tresnani saiki uwes mblenjani
F
 gawe aku loro aku yo mung iso ndongo
E
 mugo kowe bakal bali bali neng atiku
E
 urip karo aku nganti rabi ro kowe

Reff:
          Am
  sak tenane aku loro
        Dm
  loro ati pedot tresno
            E
  tresnamu kang tulus suci
         Am
  tok tinggali..

          Am
  kabeh uwis tak ngapuro
           Dm
  senadyan atiku loro
           E
  sesek ambekan dadaku
           F
  kelingan roso salahmu
        Dm             G
  wes sayangku kabeh uwes
           Am
  tak ngapuro..

          Am
  sak tenane aku loro
        Dm
  loro ati pedot tresno
            E
  tresnamu kang tulus suci
         Am
  tok tinggali..

          Am
  kabeh uwis tak ngapuro
           Dm
  senadyan atiku loro
           E
  sesek ambekan dadaku
           F
  kelingan roso salahmu
        Dm             G
  wes sayangku kabeh uwes
           Am
  tak ngapuro..

Outro : Am..

[[ORIGINAL CHORD]]

A#m
gelane atiku
G#
ra koyo sing tak roso
A#m
mergo kena panggodo
G#
aku ninggalke tresno
F#
saiki lagi kroso
D#m        G#
aku..isih ono
        A#m
roso tresno..

A#m
grimis wengi iki
G#
sepi rasane ati
A#m
bisaku mung ngelamun
G#
ngelamunke sliramu
F#
gelo mung ono gelo aku
D#m         F#         F
aku..aku nyuwun pangapuro..

[Rapp I]
A#m
 batin loro rasane pas kowe medhot tresnoku
G#
 tanpo sebab tanpo sambat kowe niggalke awakku
A#m
 opo wis ono wong liyo sing iso nyenengke kowe
G#
 njur aku tok tinggalke sak geleme rasane
F#
 yo mung iso pasrah senadyan atiku bubrah
D#m
 yo mung iso lungo senadyan atiku loro
F#
 cukup aku sik ngrasakke ra perlo ono liyane
F
 sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
F
 tak dungake mulyo urip seneng ro wong liyo

Reff:
          A#m
  sak tenane aku loro
        D#m
  loro ati pedot tresno
            F
  tresnamu kang tulus suci
         A#m
  tok tinggali..

         A#m
  kabeh uwis tak ngapuro
           D#m
  senadyan atiku loro
          F
  sesek ambekan dadaku
           F#
  kelingan roso salahmu
        D#m            G#
  wes sayangku kabeh uwes
           A#m
  tak ngapuro..

[Rapp II]
A#m
 opo kowe ora ngerti kowe ki sek tak tresnani
G#
 opo uwis lali kowe mbiyen ngucap janji
A#m
 kowe janji bakal setyo ngngopo saiki lungo
G#
 neng aku kudu lilo lan aku kudu nerimo
F#
 jujur jroning ati abot roso tresno iki
D#m
 nanging wong sing tak tresnani saiki uwes mblenjani
F#
 gawe aku loro aku yo mung iso ndongo
F
 mugo kowe bakal bali bali neng atiku
F
 urip karo aku nganti rabi ro kowe

Reff:
          A#m
  sak tenane aku loro
        D#m
  loro ati pedot tresno
            F
  tresnamu kang tulus suci
         A#m
  tok tinggali..

         A#m
  kabeh uwis tak ngapuro
           D#m
  senadyan atiku loro
          F
  sesek ambekan dadaku
           F#
  kelingan roso salahmu
        D#m            G#
  wes sayangku kabeh uwes
           A#m
  tak ngapuro..

          A#m
  sak tenane aku loro
        D#m
  loro ati pedot tresno
            F
  tresnamu kang tulus suci
         A#m
  tok tinggali..

         A#m
  kabeh uwis tak ngapuro
           D#m
  senadyan atiku loro
          F
  sesek ambekan dadaku
           F#
  kelingan roso salahmu
        D#m            G#
  wes sayangku kabeh uwes
           A#m
  tak ngapuro..

Outro : A#m..

Sumber : chordtella.com

Blog sederhana ini hanya untuk tempat berbagi, jika pun ada tujuan pridadi hanya sedikit imbalan sebagai ganti kerja keras saya dalam mengelola blog ini. Maaf buat yang merasa terganggu dengan adanya blog ini.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »