Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Bojo Galak

⇍ Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Bojo Galak ⇏

Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Bojo Galak

Capo Fret 4
Intro : C...G...Am...G...
               F...C...Dm...G...

        C                 G      Am   G
Wes nasipe kudu koyo ngene
Dm                  C            G
Duwe bojo kok ra tau ngepenakke
Em                                      A     Dm
Seneng muring omongane sengak..
          F                      G          C
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

    C                      G     Am   G
Saben dino rasane ora karuan..
        Dm                     C           G
Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian
     Em                             A                 Dm
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
              F                        G           C
Senajan bathinku ngempet ono jero dodo..

[Reff:]
             C                    G
Yo wes ben duwe bojo sing galak
            Am                  G
Yo wes ben sing omongane sengak
              F                 C
Seneng nggawe aku susah
              F                G
Nanging aku wegah pisah
www.bhelagu.com
           C                         G
Tak tompo nganggo tulus ning ati
       Am                        G
Tak trimo sliramu tekan sak iki
               F               C
Mungkin wes dadi jodone
              F             G        C
Senajan kahanane koyo ngene

C                       G                            Am
..Sungguh keterlaluan bojoku seng sak iki
                 G                          F
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
                           C                    Dm
Ameh dolan ra konco kok ora di olehke
                             G                  C
Senengane nuduh dikiro lungo ro liane

                        G                    Am
Yen wes ngono aku mung iso meneng
                     G                                      F
Tak jelasno malah mung gawe kowe sepaneng
                 C                   Dm
Dimatamu aku iki ora tau bener
                                  G                              C    G..
Kabeh mbok salahno rumongso wes paling pinter

[Reff:]
             C                    G
Yo wes ben duwe bojo sing galak
            Am                  G
Yo wes ben sing omongane sengak
              F                 C
Seneng nggawe aku susah
              F                G
Nanging aku wegah pisah

           C                         G
Tak tompo nganggo tulus ning ati
       Am                        G
Tak trimo sliramu tekan sak iki
               F               C
Mungkin wes dadi jodone
              F             G        C
Senajan kahanane koyo ngene

C                        G
Ibarate dele seng uwes dadi tempe
Am                                     G
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
F                        C
Abote duwe bojo seng galak
      F                          G
Ne ra keturutan senengane mencap mencap
www.bhelagu.com
         C                          G
Gak usah di getuni aku kudu kuat ati
Am                                  G
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
F                                       C
Wes stel kendo wae tak nikmati uripe
F                                G                              C
Senajane galak bojoku pancen seng ganteng dewe

F               G            Em                 Am
Kuwat dilakoni ne ra kuwat ditinggal ngopi
          F                 G         C
tetap cinta senajan bojoku galak

Music : C..G..Am..G..
                 F..C..F..G..
                 C..G..Am..G..
                 F..C..Dm..G..

Kembali ke : Reff (2x)

#Original chord dari E

Blog sederhana ini hanya untuk tempat berbagi, jika pun ada tujuan pridadi hanya sedikit imbalan sebagai ganti kerja keras saya dalam mengelola blog ini. Maaf buat yang merasa terganggu dengan adanya blog ini.

Share this

Related Posts

Latest
Previous
Next Post »