Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Lali Rasane Tresno (ACW Star)

⇍ Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Lali Rasane Tresno (ACW Star) ⇏

Lirik Dan Kunci Gitar Nella Kharisma - Lali Rasane Tresno (ACW Star)

Intro : G...

(*)
        G                 D
Padange sinar rembulan
     Em                  Bm
Seindah gemerlap bintang
        Am              G
Wis suwe ora nyawang
        D
Opo kowe isih sayang

           G       D
Nganti lali rasane tresno
          Em             Bm
Opo pancen wis ra ono roso
       Am                G
Tresnaku nggo sliramu
         D                       G
Saiki wis luntur..seko atiku

Int :
G..D..Em..Bm..Am..G..D..(2x) G

Kembali ke : (*)

G                        D
..Mbiyen tau ono roso
Ning njero dodo
Em                            Bm
..Sakdurunge kowe nggawe
Aku cidro
Am                          G
..kowe tego ninggal lungo
Karo wong liyo
D www.bhelagu.com
..Snajan ati iki loro
Aku ra popo

G                          D
..Wis suwe ora ketemu
                               Em
Kowe teko nang ngarepku
                              Bm
Kowe ngajak balen nggawe kaget
                Am
Sakjroning atiku
                      G
Tanpo roso bersalah
                               D
kowe genggam tanganku
D
Terus kowe ngomong
                           Em
pengen balen karo aku

(**)
Em                 Bm
Goro-goro awakmu
                     C
tau ninggalke aku
                G          (G, G-F#m-Em)
saiki ilang tresnoku
Em              Bm
Sory-sory to say deh
                 C
Aku ra iso trimo
                   D
Mergo saiki tresnoku
wis tinggal kenangan..

(***)
        G                 D
Padange sinar rembulan
     Em                  Bm
Seindah gemerlap bintang
        Am              G
Wis suwe ora nyawang
        D
Opo kowe isih sayang

           G       D
Nganti lali rasane tresno
          Em             Bm
Opo pancen wis ra ono roso
       Am                G
Tresnaku nggo sliramu
         D                       G
Saiki wis luntur..seko atiku

G                              D
..Sakjembare laut samudro
                    Em
Bakal tak sebrangi
                               Bm
Demi ngentukke tresnamu
                Am
Pepujaning ati nanging ngopo
          G                    D
kowe tego, mblenjani janji
D www.bhelagu.com
Nganti eluh iki netes deres ning pipi

G
..Sudah lupakan saja
D                       Em
cerita cinta kita berdua
               Bm
Karena diantara kita
                     Am
sudah tak ada rasa
                         G
Rasa cinta yang dulu selalu ada
D
..Kini telah pergi menghilang
   G
Sayang

Int :
G..D..Em..Bm..
Am..G..D..
(2x)

Kembali ke : (**), (***)

Blog sederhana ini hanya untuk tempat berbagi, jika pun ada tujuan pridadi hanya sedikit imbalan sebagai ganti kerja keras saya dalam mengelola blog ini. Maaf buat yang merasa terganggu dengan adanya blog ini.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »